Move in Health

Over Eva Willemijn

Eva is de oprichtster van Move in Health. Ze heeft haar eigen bedrijf sinds 2011, maar is eigenlijk al sinds 1995 op een bewust pad van gezond leven.

“Eva houdt van het leven: voor veel mensen is ze een voorbeeld van gezond leven. Wat normaal is voor haar, blijkt een inspiratiebron voor velen.”

Ik ben geïnspireerd door dit prachtige leven, iedere dag, elk moment weer. De natuur is een van mijn grootste inspiratiebronnen.

In de natuur laad ik op.

In onze drukke samenleving hebben we tijd nodig om te ontspannen, om los te laten en om echt te verbinden met onze diepste bron, onze creativiteit, passies en verlangens.

Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is om de natuur in te gaan. Verse lucht in te ademen. Onze longen vullen met nieuwe zuurstof en energie (prana). Luisteren naar de stilte. Luisteren naar de geluiden van de natuur. De elementen voelen en ervaren: water, wind, aarde, vuur en ether.

Een gezonde leefstijl waarbij meer ruimte is om je te ontspannen, je op te laden en geïnspireerd te worden heeft meestal tijd en ruimte nodig om echt geintegreerd te worden in jouw leven. Steeds meer vrouwen vragen mij voor coaching voor langere tijd. Vooral veel succesvolle vrouwen die houden van kwaliteit in hun leven, uiteraard het liefste op alle vlakken. En hoe kan je nog steeds die kwaliteit uit jouw leven halen, terwijl je zelf meer ontspannen en steviger in jouw lijf zit? 

” Eva houdt van het leven: voor veel mensen is ze een voorbeeld van GEZOND LEVEN.

Wat normaal is voor haar, is een grote INSPIRATIE voor velen” 

Over Eva

Eva’s Visie en Missie

Mijn grootste passie is het menselijk lichaam en hoe we goed voor ons lichaam kunnen zorgen.

Door mijn eigen sensitiviteit en een noodzakelijke reis naar een gezonder leven vanaf mijn tienerjaren, ben ik me al lange tijd aan het verdiepen in gezond leven en “hoe je goed voor je eigen lichaam kan zorgen”.

Het zou zo fijn zijn als er een duidelijke oplossing zou zijn voor een (gezondheid)probleem. Maar helaas is het leven niet zo simpel. Mijn onderzoek naar een gezond leven en lichaam heeft me een holistisch perspectief gebracht op ons Leven, ons Lichaam en onze Gezondheid.

Wat voedt ons echt? Gezond en heerlijk eten, onze (helende) natuur, echte voeding, natuurlijke communicatie, intimiteit, beweging van energie, verse lucht, inspirerende relaties, ontspanning, liefde in en om ons heen, beweging en stilte.

“The more you care about yourself makes you more beautiful.”

Move in Health

Achtergrond Eva

Ik heb sinds 2005 een master in Culturele en Milieu Antropologie. Tijdens en na mijn studie heb ik veel verschillende trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van gezond leven. Ik ben een vitaliteits- en leefstijl coach, moeder, yogadocent, masseuse, organisator van (vrouwen) retraites en events, (ayurvedische) voedingscoach en werk veel met therapeutisch (somatisch) bewegen.

Een van mijn grootste passies is dansen en de laatste jaren zijn de Healing Tao en het Sjamanisme een grote inspiratiebron geweest voor mijn eigen gezondheid en ontwikkeling. Ook heb ik een aantal jaren diverse trainingen gedaan in (sexuele) embodiment.

Dit werk/bedrijf is gebaseerd op levenslange ervaring en ik ben erg geïnspireerd door de wetenschap en kennis van de Ayurveda en het Leven zelf.

In mijn sessies, trainingen en workshops worden mijn jarenlange kennis en ervaring op een holistische manier samengebracht. Dit om jou te inspireren naar een gezonder, krachtiger en meer voldaan leven.

Voor een afspraak of meer informatie

Contactgegevens

Locatie

Baambrugge

Omgeving Amsterdam 

Nederland

Email

info@moveinhealth.com

Telefoon

+31 (0) 616246940

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief